Minőségpolitika

Vállalkozásunk 1989-ben Magyarországon egyedüliként kezdte meg a páramentesítő tasakok gyártását import alapanyagból. Az eltelt közel két évtized alatt számos iparág képviselője gyarapította vevőink körét. Termékünk jellegénél fogva jelen van a világ minden pontján, akár élelmiszer, akár műszaki berendezés, cipő, ruha vagy más nedvességtől védeni kívánt termék kísérőjeként.

Elkötelezetten hisszük, hogy vállalkozási tevékenységünk értékmérője nem csupán az általunk forgalmazott termék funkcionális alkalmassága, hanem az a tény, hogy ez a csomagolási kellékanyag megfelelő időben, megfelelő mennyiségben mindenkor a felhasználók rendelkezésére áll.

A CONTEST Kft. vezetősége és dolgozói elkötelezettek a minőség, valamint az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményei alapján kialakított minőségirányítási rendszer folyamatos tökéletesítése iránt. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat jelent, amelynek eredményeként biztosíthatjuk partnereinknek az elvárásaiknak megfelelő terméket és szolgáltatást.

Fontos számunkra, hogy a jogszabályi előírásokat és a vevői követelményeket mindenkor megismerjük és betartsuk.

Vevőink elégedettségét folyamatosan figyelemmel kísérjük, rövidtávú céljainkat alárendeljük az elégedettség javításának.

A CONTEST Kft. biztosítja, hogy minden munkatársa ismerje a Kft. minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer céljait, felépítését és megvalósításának módszereit.

Vevőink mellett beszállítóinkkal is hosszútávú, kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk a minőségi célkitűzések elérése érdekében. Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk szállított termékek, eszközök és szolgáltatások feleljenek meg az előírt és elvárható minőségi követelményeknek.

Minőségirányítási rendszerünk és munkavégzésünk hatékonysága lehetővé teszi, hogy a CONTEST Kft. vezetése megalapozottan vállaljon felelősséget a termékei iránt. Ez a biztosíték partnereink számára is, hogy az általuk vásárolt termékek megfelelő időben, mennyiségben és minőségben részükre rendelkezésre álljanak.