Termékeink

Fehér (white) silicagel

Nedvszívó zacskókat használnak a belső relatív páratartalom csökkentésére. Használatuk révén a csomagolásban lévő nedvesség csökken annak érdekében, hogy megvédje az anyagokat a nagy százalékban okozott károktól páratartalom tárolás és szállítás közben. 

 


Narancs (orange) silicagel

 Ennek a silicagélnek a különlegessége, hogy amint megszívja magát, elszíneződik és zöldes-kékes színűvé változik. 

Illatos silicagel

Az illatos silicagel nemrégiben szabadalmaztatott termék. Ez egy vadonatúj, nem mérgező anyag, amely magába szívja a nedvességet, miközben a levegőt illatosan és frissen tartja. Az illatos silicagelnek számos alkalmazási területet találhat.

Többféle illat elérhető. ( jázmin, citrom, rózsa, zöldalma, levendula, eper, kávé )

Csomagolás

Kék színű felirat

Ez a felirat kerül minden olyan termékünkre, melyeket leginkább szállításnál, tárolásnál alkalmaznak. 

Piros színű felirat

Rendelkezik élelmiszeripari engedéllyel, amivel közvetlenül mellé is helyezhetjük a tasakokat. Olyan speciális festék kerül a csomagolásra, ami emberi fogyasztásra nem ártalmas.

Tasakméretek

Kicsi 

0,5 gr

1 gr

1,5 gr

2 gr

3 gr

5 gr

Közepes

10 gr

15 gr

25 gr

30 gr

Nagy 

50 gr

75 gr

100 gr

150 gr

200 gr

250 gr


Container bag

Tárolás és szállítás során elvonja a nedvességet. A nedvszívó zacskót normál használat során nem szabad kinyitni. A Container bag kalcium-klorid és agyag keverékéből áll, ami egy légáteresztő és erős szövetből készült nedvszívó tasakban található. A kalcium-klorid a vízgőzt folyékony vízzé alakítja, és az agyag visszatartja, elkerülve a folyadék kiszivárgását. Ez rendkívül fontos olyan helyzetekben, amikor a nedvszívó zacskó kiszakad..A használattal kapcsolatos további információkért kérd a műszaki adatlapot.

Indikátor kártya

Páratartalom-jelző kártyák, amelyek a páratartalom érzékelésére szolgálnak csomagoláson belül.  

100%-ban kobaltmentes, amely a meghatározott jelzéseknél barnáról kékeszöldre változtatja színét, amikor elér egy meghatározott relatív páratartalmat (azaz 5%-10%-60%-ot).  

Méret: 53 mm X 37 mm +/- 3 mm.

Igény esetén további formában is elérhetőek.