Termékeink

White (fehér) silica gel

Legtöbb termékünk ebből készül, 1-2 mm illetve 2-5 mm-es alapanyagból. Nedvszívó zacskókat használnak a belső relatív páratartalom csökkentésére. Használatuk révén a csomagolásban lévő nedvesség csökken annak érdekében, hogy megvédje az anyagokat a nagy százalékban okozott károktól páratartalom tárolás és szállítás közben. 

 


Indikátoros orange silica gel

Az indikátoros orange (narancssárga színű) silica gel különlegessége, hogy amint megszívja magát, elszíneződik és zöldes-kékes színűvé változik. 

Illatos silica gel

Az illatos silica gel nemrégiben szabadalmaztatott termék. Ez egy vadonatúj, nem mérgező anyag, amely magába szívja a nedvességet, miközben a levegőt és termékét illatosan és frissen tartja. Az illatos silica gelnek számos alkalmazási területet találhat.

Többféle illat elérhető. ( jázmin, citrom, rózsa, zöldalma, levendula, eper, kávé )

Csomagolás

Tyvek® 1025B

Legfőbb tulajdonságai közé tartozik hogy szakadásálló, vízlepergető, légáteresztő és újrahasznosítható. Megfelel  a 10/2011/EK és a 2023/2006/EK rendeletnek. 

Kék színű felirat

Ez a felirat kerül minden olyan termékünkre, melyeket leginkább szállításnál, tárolásnál alkalmaznak. 

Piros színű felirat

Rendelkezik élelmiszeripari engedéllyel, amivel közvetlenül vitaminok, táplálék- és étrendkiegészítők mellé is helyezhetjük a tasakokat. Olyan speciális festék kerül a csomagolásra, ami emberi fogyasztásra nem ártalmas.

Tasakméretek

Kicsi 

0,5 gr

1 gr

1,5 gr

2 gr

3 gr

5 gr

Közepes

10 gr

15 gr

25 gr

30 gr

Nagy 

50 gr

75 gr

100 gr

150 gr

200 gr

250 gr


Container bag

A konténer szárító tasak a tárolás és szállítás során meggátolja a nedvesség kicsapódását a konténer falán. A nedvszívó zacskót normál használat során nem szabad kinyitni. A Container bag kalcium-klorid és agyag keverékéből áll, ami egy légáteresztő és erős szövetből készült nedvszívó tasakban található. A kalcium-klorid a vízgőzt folyékony vízzé alakítja, és az agyag visszatartja, elkerülve a folyadék kiszivárgását. Ez rendkívül fontos olyan helyzetekben, amikor a nedvszívó zacskó kiszakad. A használattal kapcsolatos további információkért kérd a műszaki adatlapot.

Humidity Indicator Card

Az indikátor kártya olyan páratartalom-jelző kártya, amely a páratartalom jelzésére szolgál csomagoláson belül.  

100%-ban kobaltmentes, amely a meghatározott jelzéseknél barnáról kékeszöldre változtatja színét, amikor elér egy meghatározott relatív páratartalmat (azaz 5%-10%-60%-ot).  

Méret: 53 mm X 37 mm +/- 3 mm.

Igény esetén további verzióban is elérhető.